fredag 20 augusti 2010

Babyboxen


Hämtade babyboxen på Babyproffsen. Trodde först att det bara var den luktfria blöjhinken men när jag öppnade den visade det sig att det var så mycket mer. Blev glatt överraskad :)

6 kommentarer:

Karin sa...

luktfri är att ta i, tro mig. och det konstiga är att man aldrig vänjer sig med den där pikanta lukten av barnbajs. ;)

Keeya sa...

Hahah ok bra att veta. Finns nämligen en risk att jycken försöker komma åt blöjorna... ;)

Anna-Gravid sa...

Ja det var himla gulligt gjort!
Inte konstigt man blev rörd!

Startpaketet såg ut att innehålla en del..Bra! Vi ska hämta ut den snart vi med!

Hoppas kvällen och helgen eran blir MYS!

kramen

Alma och vi sa...

Vadå? Kan man hämta en sån bara rakt av???

Vi tittade på en sån hink först men tyckte att det var ett rån med priset för refill-påsarna... Det är ju mer när de börjar äta riktig mat som "doftblöjorna" kommer, nu är det ju inget att snacka om.

Kram

bluefruit sa...

Jag har hört att man kan köpa vanliga 125liters sopsäckar och spara plastkanten till refillen och då passar det ok, mycket billigare.. har dock inte provat men jag klarar det nog!
Fick en babybag, med pampersblöjor och en snutte från pop, body från lindex , blöjor, massa olika rumpsalvor på liten tub så man kan prova sig fram blev otroligt imonerad av innehållet. De delade ut den på MVC men jag har hört att man ska fråga på förlossningen så får man en där, gör det det var bra grejor!
Kram

Keeya sa...

Helene: Tack för tippset :) Bra att veta! Sen hörde jag att SÖS tyvärr inte delar ut sådana förpackningar men ska kolla på MVC. Kram tillbaka