onsdag 16 mars 2011

God morgon!

Igår hade vi en härlig dag. Solen sken och det gjorde dottern också. Vi började med att gå till salongen och fixa naglarna. Lovisa har blivit deras maskot och charmar alla där. Härlig stämning där på salongen och underbart att kunna ha med Lovisa. Sen åt vi lunch med Monica och som vanligt blir det en massa skratt.

Direkt efter lunchen skyndade vi iväg för att träffa Karin, Andreas och deras söta Lova. Vi fikade på Babyrevolution och som vanligt var det mysigt där. Personalen är verkligen jätte gulliga och personliga i sitt bemötande.

Hihih galningarna ;) Men absolut de sötaste!
Det blev en massa skratt och prat med dessa raringar. Lova och Lovisa var mer intresserade av varandra nu när båda har vuxit. Skall bli så kul att se dem leka sen när de blir äldre.

Lova fick sin födelsedagspresent nu för vi missade hennes kalas. Det verkade uppskattas av damen som direkt började leka med pusslet. Sen åkte vi hela gänget till Babyproffsen på Söder för att laga vår vagn. Hjulet hade lossnat på flyget hem. Tur att man har babyproffs till vänner som kan hjälpa och tipsa. Fick lite demostrationer på syskonvagn och bilbarnstolar ;) Och nej jag är inte gravid men drömma kan man ju alltid :) En härlig dag var det med en massa underbara människor. Lovisa var så nöjd och skrattade nästan hela dagen.

Anders mötte upp David under dagen för att låna gåstolen. Så här glad blev Lovisa. Hon älskar den. Däremot når hon inte ända ner med fötterna ännu men det verkar hon inte bry sig om :)

1 kommentar:

Liw sa...

Åh, vad mysigt ni verkar ha haft det :-)

SV: tack för att du skrev det där om allergier. Har funderat endel kring maits äggallergi, men samtidigt, vi kan inte skydda mot allt.

stor kram!