tisdag 27 december 2011

Blåsigt både ute och i själen

Tror inte någon missade att det gick en storm förbi. Lät ganska så läskigt och jag vaknade flera gånger. Hunden var jätte rädd. Men sen förstod vi varför när vi vaknade igår morse. Altan möblerna hade möblerats om totalt. Det är inga lätta möbler!

Lite oroliga är vi. Alvaret har börjat sjunka in mer och mer. Fick svar an en kvinna på familjeliv. Hon hade genomgått samma och fick akutsnittas i vecka 29 någonting. Hon förklarade också att skalan för värdena. 1 var jätte bra och 4 var bebisen utom all räddning. Fick ju ett värde på 3! Fast de sa att det var på gränsen till det värdet men iaf!

Lite utsitktsbilder från vårt hus. Solen har orkat kika fram lite bakom krönet.

2 kommentarer:

Mira sa...

Så underbart med hus!

Förlåt - har läst om ditt tillstånd och velat kommentera men inte gjort det p.g.a att jag bara läst i mobilen (så jobbigt att skriva långa kommentarer då). Men har tänkt på er massor, förstår att det måste vara både oroande och läskigt!
Se till att göra allt som de säger åt dig att göra och försök undvik lyft osv. Du måste verkligen satsa på att ta hand om dig nu vännen!

Massa massa kramar till er!

Karin sa...

Usch vad jobbigt allt det där låter. Håll oss underrättade. JAg läser din blogg, men har inte riktigt haft möjligthet att kommentera och så!

Vill ni komma över på en playdate/hämta babyskydd nästa helg?

SV: Va? är han? Vad var hans statistroll? Hade vi vetat hade vi kollat extra ju!