tisdag 13 november 2012

Bvc

Vi var på Bvc idag med båda barnen. Den där lille Harry vill inte riktigt öka på sig i vikt. Lite oroad var sköterskan över kurvan men sa också samtidigt att om man bara tittar på honom så är han jätte fin och proportionerlig. Han utvecklas ju väldigt snabbt och man ser att han är pigg och glad. Han har också börjat komma in i den där härliga 8-månaders separations fasen redan nu. Nya människor är lite läskiga och mamma är bäst. Han vägde iaf 7065g och var 64 cm kort. Mindre än syrran med andra ord.

Lovisa vägde 11kg och var 85cm. Hon är riktigt uttråkad nu av att bara vara hemma och trotsar gärna högljutt. Tror hon blir glad att få gå till förskolan igen imorgon. Hon saknar nog sin bästa vän Jack.

Efter Bvc gick vi och åt lunch hela familjen. Det gillade Lovisa. Hon älskar mat och uppmärksamhet så det var ju perfekt. Den där lilla damen äter nästan lika mycket som vi gör. Lite mörkrädd verkar hon också ha blivit. Har strulat vid sängdags och vaknat flera gånger under natten och gråtit. Ikväll ville hon tända taklampan flera gånger och blev så arg när jag släckte den. Då förstod jag och tände en ljusslinga varpå hjärtat säger: tack mamma! Och kröp ner i säng.

2 kommentarer:

Ellan sa...

Hej vännen! Man ska absolut inte haka upp sig dessa viktkurvor. Gå på hur han ser ut och rör sig och som han utvecklas så verkar han göra av med mkt energi;) han är perfekt i Englas ögon!!!

Ellan sa...

Härligt att ni hittade en bra lösning med belysningen nattetid till Lovisa, kram på er!!