lördag 22 juni 2013

Long time...

Bloggandet blir lidande när vi båda jobbar. Det blir mycket i vardagen med hus, trädgård och barn. Men jag älskar vårt liv. 

Harry pratar mer och mer. Han svarar när man frågar vad hunden, katten osv säger. Han härmar perfekt flera ord. Häromdagen frågade jag om han var hungrig och han sa första gången ja och andra gången nälka (=hungrig). Han går med en dockvagn som knappt ger stöd och om han håller i ett finger. Idag fick Tant Mia honom att gå utan stöd. Så nu är det inte långt att han går överallt.

Lovisa utvecklas med rasande fart hon med. Hon pratar hela tiden och vi har många roliga konversationer. Hon skojar gärna mycket och skrattar. Vi var tvungna att vaba för första gången med dem. Lovisa var sjuk först med feber och ögoninfektion. Gick till doktorn med henne för att få ögondroppar och hon var så duktig. Sen var det Harrys tur att få samma besvär. Då säger Lovisa: "mamma, ja gå till fökolan, du ringa doktorn, Hajje jätte huuk". 

Midsommar firades med familj och vänner. Vi gick till midsommarfirande för att titta på majstången och barnen var glada. På kvällen grillade vi här hemma medan barnen fick leka av sig. Lovisa och jag bakade midsommartårtan tillsammans. Det tyckte hon var kul. 

Inga kommentarer: