tisdag 9 juni 2015

Allt möjligt

Igår hade vi möte med förskolan angående Lovisas glasögon och vi har nu arbetat fram en plan för att få henne att må bättre. Så glad att fsk tog oss på allvar och lyssnade och kom själva med bra idéer.

Sen när jag cyklade från jobbet så mötte jag en kollega som jobbar på en annan avdelning. Vi började prata och cyklade en bit tillsammans. Så roligt att träffa nya människor! Jag är lite översocial och har lätt att skaffa nya vänner och bekanta. Tycker aldrig att det är jobbigt att åka eller gå någonstans själv för jag hittar alltid ngn att prata med. Kollegan och jag lade till varandra på Facebook. Lite roligt att idag frågar en oftast att: "har du Facebook? Adda mig." Förr bytte en nummer. Haha tiderna förändras ;)

I höst börjar på en ny tjänst. Ska bli så spännande och roligt. Kommer dock att sakna alla fina kollegor jag har. Fick reda på att jag fick tjänsten igår och det firades såklart med skumpa. 
Jag har fått mormors gamla koppar. Min mormor har varit död länge men jag saknar henne. Att få dricka ur hennes koppar är underbart. Kaffet smakade godare och så är dem fina ;)
Imorse när klockan ringde och jag satte mig upp så passade Harry på att lägga sig på min huvudkudde! Hahah

1 kommentar:

Ellan sa...

Grattis till nya jobbet. Du är en klippa!!!! Skönt med fsk att de lyssnade på er o jag håller alla tummarna att det blir bra för henne nu lilla hjärtat. Pussar till Haary från Engla. Vi åker torsd 2 juli, kunde ni komma innan där? Kramis