fredag 5 juni 2015

Lire blandat

Den här veckan och veckan innan har varit lite tuff för oss. Eller mest för mig och barnen. Vilken tur att vi har världens bästa Anders som stöttar oss. Barnen har känt sig retade på förskolan och Lovisa gråter för hon vill inte gå dit med sina glasögon. Jag blev till slut så arg att jag röt i från rejält och på måndag ska vi på möte till förskolan. Lovisa är inte lika glad längre eller lika öppen heller för den delen. Så nu måste vi ta krafttag med detta och jag kräver att fsk ska vara drivande i frågan. Som tur är så är vi överlag nöjda med fsk och rektorn bemöter oss bra.

Veckan som har varit har vi haft vänner över flera dagar på raken. I tisdags kom sötaste Terese från jobbet och pt middag med oss. I onsdags kom Magnus och Terese över hit igen och vi hade en galet trevlig kväll. Igår var både barnvakten och barnen förkylda så de fick stanna hemma med mig. När vi var ute lite i det fina vädret passade Lovisa på att smita till sin bästa vän Jack. Vi blev då bjudna på pizza och hade trevligt med våra fina grannar. Men när vi gick hem så hade båda barnen utvecklat sina förkylningar till feber så vi får stanna hemma idag också.

1 kommentar:

Ellan sa...

Åhhhhh vad ledsen jag blir för Lovisas skull, inte ska det behöva vara så. Hoppas av hela mitt hjärta att det blir bra och hon återfår sin glädje och lycka. Att barn kan vara så elaka mot varandra skär i mig. värmande kramar till er alla.