tisdag 30 juni 2015

Vaccin och blodprover

Igår åkte vi till Skärholmen för Harry behövde sin andra dos utav TBE-vaccinet. Han var allt annat än glad över det och sa: Lovisa du får ta spruta! Och sen precis när vi skulle gå in skrek han för fulla muggar att han inte ville ta sin spruta. Kändes som värsta övergreppet men ett måste så vi körde bara på så att det gick fort över. 
Lovisa tröstade Harry innan han skulle få sin spruta.

Idag fick vi åka in till Huddinge sjukhus för att ta blodprover inför kommande läkarbesök nästa måndag. Han har dalat i kurvan ännu mer och ligger under tre kurvor under medel. Så nu ska vi eventuellt behöva söva Harry för att ta en tunntarmsbiopsi. Men det ska vi diskutera på måndagen. 

När vi skulle ta proverna var Harry helt förstörd. Skrek och slogs. Stackars liten, förstår honom för han har blivit stucken så många gånger. Men efter ett tag märkte han att det inte gjorde alls lika ont som sprutan för Emla plåstret han hade. Efteråt passade vi på att hälsa på jobbet och så fick barnen varsin glass. Terese är hela familjens favorit och barnen sprang och skrattade med henne.

2 kommentarer:

Ellan sa...

kramis till Harry som är en sådan kämpe!!!

Terese sa...

Mina gosisar ❤️