torsdag 8 oktober 2015

Förra helgen

Jag skriver nog mest om helgerna men det är ju då vi hinner göra en hel del. Förra helgen var Anders jobb helg. Vi passade på att leka med Harrys kompis Ossian. Vi lekte hemma här hos oss, sen gick vi med alla fyra barn till pizzerian för lunch. 
Efteråt gick vi till en lekpark för lite häng i det fina vädret.
Vi hann även leka lite hemma hos Ossian och Rio innan Terese kom över efter jobbet. Terese bjöd på en massa godis ;)

På söndagen hade barnen sin första sånguppvisning med kören i kyrkan. Vi hör ju inte till kyrkan och jag tillhör en annan religion men kören är underbar. Och för den delen så kan kyrkan vara rätt stämningsfull. Har väl bara lite svårt för vissa delar. Barnen vill testa på nattvarden som alla andra barnen också gjorde. Jag kunde inte förbjuda dem det trots att jag själv inte riktigt gillar att ta nattvarden. Men det slutade med att vi alla tog emot nattvarden ;) aja ingen skada skedd och Lovisa fick känna på att brödet smakar papper ;)

Barnen sjöng verkligen bra för att vara så små som 4-5 år. Efteråt bjöds det på korv och bulle för det var ju kanelbullens dag. Anders missade allt detta för han har klyvt ved i över en vecka. Vi tog nämligen ner ett enormt träd på baktomten.

Solnedgångarna har varit helt magiska den här veckan. Detta är taget från vår övervåning.


Inga kommentarer: