måndag 13 september 2010

Dagens händelser

Inatt hade jag jätte mycket förvärkar igen. Och så hade jag en galen dröm. Jag drömde att jag blev gravid igen dagen efter skruttan kom ut...

Vi började dagen med att åka till SÖS där specialist mödravården är. Tog lite prover och fick lyssna på hjärtljuden och mäta värkarna. Hade knappast några nu på morgonen. Bara bäcken ont. Alla prover såg bra ut men doktorn tyckte att jag skall vara uppmärksam på om jag skulle bli sämre. Då skulle jag kontakta dem på en gång för jag har risk att få havandeskapsförgiftning. Jag blev sjukskriven ända tills barnet kommer.

Sen så ringde min personliga handläggare på Försäkringskassan bara för att informera mig att hon är min personliga handläggare. De har verkligen varit vänliga och tillmötesgående. Jag upprepar mig själv, jag är så tacksam för vårt välfärdssystem. Vi har det så bra som bor här! Man hör så mycket negativt om dem och att de inte skulle vara hjälpsamma. De har ju en serviceskyldighet enligt lag men jag tycker att de har det naturligt också. I alla fall dem jag har talat med.

Efter sjukhusbesöket åkte vi till svärföräldrarna och åt lunch. Hjälpte svärmor lite med engelskan och vi fick lite presenter till barnet. Vi fick också en ylletröja som Anders hade som liten. Jätte kul tycker jag.

Lite stor för en bebis men blir kul sen när hon blir lite äldre. Jag gillar gamla saker och kul att den finns kvar.

Vi åkte till skolan för att sälja lite mer studiematerial och efter det åkte vi runt och tittade på lite olika hus. Hittade ett otroligt fint hus som båda vill ha. Inuti är det precis som vi vill ha men vi är inte så säkra på området...

2 kommentarer:

Anna-Gravid sa...

jag orkar egentligen inte men måste ju ta mig för med nåt så tiden går! :-) Blir galen annars!

Skönt att allt såg bra ut idag, hoppas det håller sig så tills liten ska ut! :-)

Kram

sara - mamma till wilda sa...

Jaså, pluttan börjar bli sugen på att komma ut hihi

Tycker dock hon kan vänta lite till