söndag 22 maj 2011

Grillfest hos Fredrik

Vi åkte hem till Fredrik igår för en liten grillfest. Livet ser annorlunda ut idag än vad det gjorde för ett år sedan. Nu var det med en massa barn och hundar och det tycker jag är väldigt trevligt.




En av mina älsklingar

Min älskling

Iiiuuuh mamma pussar

Okej jag pussar tillbaka

Din näsa är rätt god iaf...

Hhmmm lattehållaren har fått en annan uppgift...




Sanna och Solens snälla vovve Ossy

5 kommentarer:

Mira sa...

Hej hej och tack för avtrycket hos mig :)
Vilken härlig grillfest ni varit på och så söt hon är er lilla goding!

Jag är född och uppvuxen här i Sverige men har morföräldrarna i Finland. Har varit där väldigt mycket och nu när Ella finns så har det blivit än mer :) detta blir fjärde resan dit på 10 månader. Vill att min mormor och morfar ska få träffa Ella så mkt som möjligt, de blir ju äldre och man vet inte hur länge de lever.

Hur kommer det sig att du flyttat till sverige och vart i Finland är du ifrån? :)vi är från varkaus. Jag pratar inte finska med Ella fast jag pratar flytande. Blir för jobbigt iochmed att maken som är halvitalienare borde då prata italienska med henne oxå. Äsch, vi kör på svenska ;-)

Ha en fin söndag, kramis!

Unknown sa...

Tänkte bara tipsa om att just nu pågår en dagens blogg tävling på min blogg där du har chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika besökare dagen, så passa på att gå in och anmäl dig:)
Finns även andra tävlingar tex kan man vinna en jätte fin klockring eller en söt filt till barnet så kolla i vänsterspalten där de är länkade:)

Anna-Mamma till Kevin sa...

Tack vännen! Roligt att höra och det är jag glad för. :)

Å precis som du skrev..Ibland har man nästan för mycket i huvudet som man vill skriva om och då blir det torka istället. Haha!

Hoppas att ni haft en bra helg! Ser då så ut! :)

KRAMEN

Tova sa...

Åh, visst är det lustigt, nu när alla grillfester och fikor fylls av barn och "familjemingel" :) lite annorlunda jämfört med förr i tiden, men ack så trevligt hehe!

Förresten, tack söta du för tipset om antibiotikasalva - det ska jag genast säga till mannen i NY, hihi!

Anna sa...

Vad mysigt! Också roligt att hunden heter samma sak som Marcus brors hund hette. Trodde det var ganska ovanligt.
Tror du inte att vi råkat ut för magsjuka här hemma. Först Denver natten till lördagen och sen jag och Marcus med några timmars mellan rum. Måste ha vart från badet då vi inte umgåtts med andra sjuka. NU gäller det verkligen att ladda inför onsdagens operation.
Kram till er