tisdag 27 september 2011

Det nalkas kalas hos oss.

Lovisas 1-års dag närmar sig med stormsteg och det vill vi fira. Lovisa fick inget dog så vi planerar på att göra lite större kalas istället och bjuda en massa vänner och släktingar. Har ni några tips på 1-års kalas som vi kan göra? Tänkte försöka baka tårtorna själv och använda sugarpaste. Har fått inspiration av denna duktiga tjej.

3 kommentarer:

i min lilla lilla värld sa...

Det är fan sjukt att hon snart blir 1. Hon föddes ju nyss

Liw - mamma till två inom 16 månader sa...

Åh, är det du som bakar så fint? Eller ska du försöka? Vi kommer ;-)

Alltså, hon föddes ju nyss. Voj voj så fort det går!

kram

Mira sa...

Skruttan, vad tiden går!

har inga direkta tips.. Vi valde att ha en fototårta, glass och grejer till marängsviss och sen bara frukt. Ville erbjuda nyttiga alternativ oxå, så vi frossade i melon, druvor etc.

Mitt jobb ja - det var katastrof första veckan och jag kände verkligen att jag inte kommer att stå ut. Men har pratat med mina kollegor, sagt att om det är så att de stör sig på nåt jag gör får de säga till. Jag fick ingen genomgång av något när jag började och då måste jag ju köra mitt eget race. Dock har inget haft nåt med mig att göra tydligen utan en person har privata problem som påverkar henne på jobbet osv. Sen är det så mycket skitsnack avdelningarna emellan och det gör mig tokig. Har sagt att jag inte vill höra, jag vill bilda mina egna uppfattningar om alla. Mer kan jag inte göra. Får se hur det fortsätter,vantrivs jag så slutar jag, inget mer med det. Jobb finns det alltid.

Hur går allt där, hur mås det???? =)

Massa kramar till er vännen!