fredag 16 mars 2012

Potta och ultra

Lovisa har självmant visat intresse för pottan. Hon tycker att det är jätte kul att sitta på den. Så det har hon fått göra. Idag kom första kisset och hela familjen var mäkta stolta :) Hon har verkligen utvecklats sedan hon började på förskolan. Det säger pedagogerna också. De säger att hon trivs bra och det märks. Hon vinkar bara glatt till oss när vi lämnar henne. När vi sen lämnar henne så springer hon glatt till oss och skrattar. Pedagogerna från de andra avdelningarna kommer ofta fram till oss och berömmer vilken solstråle hon är. Ja Lovisa är liten men jag är övertygad att hon trivs bra och mår bra av förskolan.

På ultraljudet igår såg allt bra ut som vanligt. Fick se hans fina pussmun och hans hår. Vi tog prover och bara lite protein i urinen. Blodproverna lade de på bevakning så om det skulle vara något skulle de ringa. Det har de inte gjort än. Hoppas det håller sig så.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Vad skönt att hör att allt såg bra ut.
Härligt att höra att ni har en liten solstråle hemma, glada barn gör en så glad i själen! :-D Hoppas fortsatt potträning får snabbt och smidigt. :-)
(sånt hade jag inte ens börjat fundera på - men pottor behöver jag iaf inte köpa, de finns kvar i sommarstugan från 70-talet, haha! )

Ellan sa...

Härligt att allt såg bra ut och vilken myskänsla att få se sin lille.....snart är han hos er.
Kul med pottan, Lovisa påminner mig om Evita mkt. Evita var så lillgammal och tidigt med allt. Lillebror kom när hon var 1 1/2 år och det funkade så bra. Så hjälpsam och pålitlig redan då (kan bara säga att hon är fortsatt duktig, dock har hon blivit en liten slarver.....)
Ha en trevlig dag kram!!!