söndag 14 oktober 2012

Uppdatering

Jag är dålig på att blogga och tycker själv att det är trist. Bloggar ju för barnen så att de kan läsa sen senare. Men datorerna krånglar så det gör så att man inte orkar.

I onsdags var vi iaf hos Camelia, Sana och deras son Milan. Milan och Harry föddes samma dag på samma sjukhus. Camelia bjöd på mommy fika med mammor från olika delar av världen. Det fanns mammor från Canada, Argentina, England, Australien och det är precis sådant jag älskar. Att träffa folk från alla världens hörn.

På onsdag kväll Cissi och Staffan och hälsade på. De sov över för de bor i Falun och så spenderade vi hela torsdagen ihop.

I fredags så åkte vill underbara barn mässan i Älvsjö. Alltid lika kul och träffade många fina människor som Karin och Andreas med barn, och Ellen och hennes son Jack. Köpte lite kläder och fick lite gratisprylar. Sprang också på lite bloggvänner. Sen jobbade jag natten mellan fredag och lördag.

Igår var vi på inflyttningsfest hos några av våra finaste vänner. Värdparet hade gjort allt så fint och det bjöds på mycket god mat och dricka. Det var verkligen jätte kul. Vi sov över också och det var skönt att vi fick lite egen tid med Anders. Barnen hade det super bra med farmor och farfar. Farfar är för den delen Lovisas idol. Hon bara älskar farfar och pratar jämt om honom.

Inga kommentarer: