söndag 20 april 2014

Påsk


Det har hittills varit en trevlig på trots byggkaos. En vän från Finland kom på långfredagen och sov över och då bestämde vi spontant att jag och barnen ska åka på Helsingforskryssning med dem. Så i dag åker vi med Silja till Helsingfors! :) Anders stannar hemma för han jobbar hela påsken. Medan Anders och jag röjde undan byggdamm lärde min vän Anita Lovisa att cykla med sin balanscykel. Det var en höjdare och nu är hon rätt duktig på det.

Igår var vi hos en av mina käraste vänner och åt påskmiddag. Har inte sett hennes två månaders lilla godig. Så söt och god liten bebis. Barnen lekte fint och sprang ute på den inhängande tomten. Vädret var ju superhärligt. Estelle hade köpt påskägg till alla och Gud så roligt det var. 

Nu börjar vårt hem likna ett hem igen. Nu är det bara trappen, några detaljer som ska fixas, inredas och sortera alla lådor kvar.

1 kommentar:

Ellan sa...

Wow vad läckert snyggt det blir. Skönt att åka iväg lite. Finaste Harry i halsband, precis som det ska vara;) skickade sms för grattis till honom hoppas det kom fram. Stora påskkramar till er alla!!!