onsdag 19 januari 2011

Idag har vi varit i farten hela dagen. Först städade vi hela lägenhet och tvättade kläder. Sen gick vi en promenad i det fina vädret. Så härligt att se solen och att det inte var så slaskigt. Sen åkte vi till Babyrevolution för att handla en matstol. Men vi missade erbjudandet. Men vi fikade där och shoppade lite annat. De var fortfarande lika trevliga som förra gången. All personal kommer fram och pratar med en :) Efter det åkte vi till Arninge för att kolla lite i butikerna där. Hehe jag vet en lång väg ifrån oss ;).

Lovisa har varit på underbart humör idag. Skrattat mycket och stojat. Älskat när v har lekt med henne. Märks att hon tycker om när vi båda är hemma. Det enda hon inte har tyckt om är att åka bil. Hon verkar inte gilla sitt babyskydd längre.

By the way, lät bli ankan i kvällens bad ;) Clara har nämligen nosat efter den hela dagen...

4 kommentarer:

Becca-Mamma till Ellen sa...

Vilken dag ni haft! Vad mysigt :) Och fint inköp gjorde ni också!
Ellen sitter och lyssnar på en bok sen måste vi ta en paus. Hon tittar väldigt mkt och vill gärna fånga sidorna när jag bläddrar :p. Hon har ju upptäckt det här med att ta tag, släppa, slå och känna helt enkelt.
Vad söt Lovisan är!
Är vi i sthlm någon gång hojtar jag till för en fika :D Och är ni i helsingborg någon gång får du hojta till!
Stora kramar på er godingar!!

donken sa...

inte gilla bil? noooh...
hoppas det går över. eller så behöver hon bara nytt läge på bältet där i, kanske. :)
om hon är för stor för skyddet alltså.

hahaha hundrackarn, gillade verkligen den där ankan. ;)

sara - mamma till wilda sa...

Tack för omtanken iaf =)

Liw sa...

Det där har du f*n rätt i, har inte tänkt i de banorna tidigare men visst är det så, kvinnorna själva bär ju på ett agg gentemot själva graviditeten och vad den gör med deras kroppar. Men sen skulle nog männen kunna visa lite mer uppskattning och vördnad ;-) inför den gravida kvinnan också. vi har saker att lära av varandra, speciellt över de kulturella gränserna.

Ha en fin dag!