måndag 15 augusti 2011

Uppdatering om Clara

Idag när vi kom hem från jobbet åkte vi direkt till veterinären med Clara. Båda hade vi jobbat natt och svärmor var barnvakt här hemma. Clara sövdes och då såg veterinären att hon hade en rejäl inflammation i tandköttet. Stackaren hade så ont att hon ryckte fast hon var sövd. Han tog bort en massa tandsten och om en vecka skall hon ta bort två tänder. Nu får hon äta antibiotika och smärtis. Hon är lite trött och vinglig idag. Har faktiskt aldrig sett vår lilla terrorist så lugn ;) Men skönt att hon mår bättre och att det inte var ngt allvarligare.


6 kommentarer:

Stina sa...

Skönt att hon mår bättre. Inte roligt när dom blir sjuka våra mjuka älsklingar. Kramar

Anonym sa...

Hej!

Tack för din kommentar, höll på att glömma bort den eftersom jag läste i farten på semestern (sånt ska man inte göra helt enkelt), men så hittade jag hit iaf! :) Kul med mer folk som bor i krokarna, galet söt liten dotter du har!

Kram

Hemmfru i Florida sa...

Det vara roliga nyheter! skont att hon mar battre! Ar ledsen att det togmig sa lange att svara!! min sommar har varit galen med valdigt mycket stress, vi har just flyttat till ett hus, och det var sa mycket som behovdes goras.

ha en bra dag!!

Emelie sa...

Det är så hemskt när ens älskade små fyrbenta vänner mår dåligt :( skönt att det löste sig! kram

Alma och vi sa...

Wilma hälsar slick, nos nos och gläfs till Clara och jag hälsar kryapå-gos till Terror!

Puss

Mira sa...

Skönt att det inte var nåt värre!