tisdag 16 augusti 2011

Migrän

Jag har nu i en veckas tid varit sjuk, familjen varit sjuk och hunden likså. Nu har jag haft migrän i två dagars tid. Så nu känner jag att vi tar lite bloggpaus. Bloggen blir ju ändå lidande. Vi skall ändå åka på en kryssning till Finland den här veckan så passar bara bra att ta en liten paus. Och ja liten paus. Kommer nog att blogga till helgen igen eller senast i början av nästa vecka.

En lite kul grej som hände idag. Vi åkte omkring i Glömsta / Huddinge och titta lite på hus. Då åkte vi till en sjö där Clara fick bada. Då, där för första gången skrattar Lovisa så hjärtligt åt något hon ser. Hon skrattar jämt åt oss eller för sig själv men idag skrattade hon åt en händelse. Det var kul att se.

Kram på er alla sötnosar. Hörs om några dagar. Jag kikar in hos er lite då och då ändå men kommer att kommentera mer sen när vi är friska.

3 kommentarer:

Jessica-mamma till melwin sa...

Fy för å vara sjuker.. Hoppas ni snart mår bättre och att din migän släpper snarast nu när ni skall iväg på äventyr mm!!

Visst är det härligt när de börjar ta in omgivningen och de som händer runt de... Ett skratt som får hjärtat att slå dubbelslag :)

STOR KRAM

Hemmfru i Florida sa...

krya pa dig!!

Linn sa...

Hoppas att du mår bättre nu!! Usch, vad tråkigt att vara dålig!

Vet du, vi bor i ett villaområde som heter Glömsta. Men det ligger strax utanför Eskilstuna! = )Hihi, vad roligt! ;-)