måndag 25 juni 2012

Midsommarhelgen 2012

Vi har haft en härlig midsommar med vänner från när och fjärran. Våra vänner från Finland kom till oss och så lite andra vänner. Vi var inte så många familjer men det var många barn så huset var fullt. Alla fokuserade på att barnen skulle ha roligt och det hade de verkligen. Vi promenerade till Tullinge trädgårdstorp för att titta på midsommarstången. Vi kom lite sent så vi missade danserna men fick iaf avnjuta lite av midsommar stämningen.










Anders mådde dåligt under dagen men blev bättre till kvällen och kunde vara med under middagen och kvällen. Det blev så klart grillning, god mat och lite vin på vår altan. Barnen dansade och härjade runt. Precis som det skall vara. Jag hade bakat jordgubbscheesecake som blev väldigt lyckad om jag får säga det själv.



Midsommardagen öste regnet ner. Vi hade tänkt åka till Skansen med våra finska vänner men tänkte åka till Junibacken istället. Men det hade nog resten av alla Stockholmare också tänkt för kön var extremt lång. Skulle inte alla vara borta på midsommar firande? Vilket fall som helst så ville vi inte vänta i den kön så vi åkte till Hersoncity och Leklandet. Där fick barnen härja och leka vilket återigen var en succé för de små liven.







2 kommentarer:

Jenny sa...

Ser trevligt ut på bilderna. :-) Vad lik Lovisa är dig, tycker jag.

Ellan sa...

Ser utbsom om ni hade det toppen och solen lyste på er också, härliga bilder, kram