onsdag 13 mars 2013

10-månaders kontroll

Igår var vi på 10-månaders kontroll med Harry (fast han är snart 11 månader). Han är en liten kille, 7760g och 68,5 cm. Alla blodprover som togs såg bra ut förutom ett som var lite avvikande. Doktorn skulle ta upp det med barnläkaren nästa vecka men det kunde bero på att han har varit förkyld nyligen.

Han följer nu sin kurva iaf och doktorn tyckte att han ser så fin ut. Hon sa att man ser att han är välmående och utvecklas bra. Och utvecklas det gör han. Han vet att vi pratar om honom när vi nämner hans namn. Han fortsätter att säga "ta" när han får ngt. När han får en borste så borstar han sitt hår. Han skrattar mycket och är en gladfis. Älskar att gosa. Han kan bli jätte ledsen helt plötsligt och då ska han gosa en stund. Efter ett tag så blir han nöjd och kryper iväg på upptäcktsfärd igen. Allt ska man ta på och alla lådor ska tömmas. Mat är intressantare nu och han äter mer. Lovisa och Harry leker mer tillsammans men oftast tycker nog Lovisa att Harry förstör. Han sover nu i eget rum och vi sover alla mycket bättre. Harry är mycket gladare och piggare på morgonen.

1 kommentar:

Ellan sa...

Söta gos Harry, Engla älskar att ge slängpussar så här kommer en till godingen;)
Han är alldeles perfekt i mina ögonen och så länge de är pigga, glada och utvecklas så spelar inte storleken och vikten så stor roll. TYvärr hängs för mkt upp på kurvor. BArn är aktiva och bra är väl det, sedan när man inte är en jätteklump så märks ju minsta lite förkylning av på vikten. Han har glimten i ögat den lille solstrålen. HÄlsa de dina underbara!!! stor kramis