tisdag 26 mars 2013

Sjukstuga och storkok

Harry har stackaren blivit så röd i underlivet att vi idag kände att det behövs visas upp för en doktor. Sagt och gjort så åkte vi till vårdcentralen. Doktorn tittade först på på det röda och ordinerade salvor. Sen tyckte hon att Harry rosslade förskräckligt så hon tog och lyssnade noga på lungorna. Domen blev misstänkt förkylningsastma och remiss till barnmottagningen. Lite snopet när det inte ens var det vi sökte för... Nu väntar vi på en kallelse.

Efteråt storhandlade vi och köpte lite kläder. Passade på att luncha och fika ute. När vi kom hem hade Lovisa tappat rösten och Harry var kokhet. Inte konstigt att Harry rosslade när doktorn lyssnade på lungorna. Det får blir en lugn dag för dem imorgon. Eller ja, om de håller sig lugna.

Nu på kvällen har jag lekt husmor och lagat tre olika rätter och ingen av dem åt vi av idag. Köttgryta, makaronipudding och köttfärssås. Nu har vi mat för en armé för en vecka. Typ.



2 kommentarer:

Ellan sa...

Underbara duktigal du, hade gärna mumsat i mig lite mat;) syackars Harry pojken, han får kry a på sig. Kramisar i massor.

Teddy sa...

Hej på er.
Glad påsk vill jag börja med.
Ush då att lille Harry har det jobbigt med allt rosslande men tur i oturen att doktorn hittade det så att han mår bättre snart. Hoppas Lill tjejen kryar på sig också.
Jaaaaaa- ett hus blev det för oss. Underbart!!!
Kram på er