måndag 22 april 2013

Helgen

Det var Anders jobbhelg igen men jag och barnen har varit på vift. Först på lördagsmorgonen var vi på Lovisas dans. Lovisa har lärt sig stegen och sångerna. Så gulligt att se henne dansa och sjunga med. Sen direkt efter det fick vi skjuts in till stan för att träffa en av mina käraste vänner Saija som var här över dagen på dagskryssning. Vi ses så sällan så det var underbart att se henne igen. Fikade och under den tiden hann Lovisa ramla två gånger och andra gången slog hon sig ganska rejält stackaren. Efteråt åkte vi hem för lite häng med grannarna. Där lyckades Lovisa åka ner i diket med gåbilen. Lilla hjärtat är rätt så klumpig och ibland har vi svårt att hålla oss för skratt.

Igår åkte vi och storhandlade. Äntligen fick Lovisa sin rosa cykel som hon har längtat efter. På eftermiddagen jobbade vi trädgården. Jag grävde upp de gamla rosorna och planterade nya. Hittade rosor för 30kr st på Lidl så tänkte testa. Anders eldade de bortklippta grenarna från våra äppelträd. Sen var han tvungen att åka och jobba igen. På natten såg jag att elden hade tagit fyr igen så det var bara att kliva upp och klättra upp för backen för lite släckningsarbete.









1 kommentar:

Jenny sa...

Vad fint med rosa cykel, hihi. Hoppas hon inte trillar lika mycket med den som i helgen annars. Ja vinden kan ju göra att eld får fyr igen om man inte släckt ordentligt. :-)
Hoppas ni har och får en fin vecka!