måndag 6 maj 2013

Trött

Nu är jag trött och längtar hem till barnen. Men de sover nog när jag kommer hem. :( har jobbat och direkt efter det var det boot camp. Backintervaller och nu skakar hela kroppen skönt av trötthet. Efter ett träningspass känner man sig piggare och hundra gånger lättare. Motverkar också värk i mina muskler och leder.

Har ngn av er sett vetenskapensvärld på svt? De visade om periodisk fasta och hur det förbättrade alla blodvärden. Det hjälpte tydligen också för att bilda mer hjärnceller och minskade risken för cancer. Jag har ju högt blodtryck och på gränsen för höga kolesterolvärden. Normala värden för folk som är friska men pga mitt höga blodtryck behöver jag få ner dem lite. Så jag känner att det är värt att testa. Man får äta normalt 5 dagar i veckan men 2 dagar får man bara äta 500-600 kalorier och det känns faktiskt inte för jobbigt. Jag tror inte på bantning och bryr mig inte om vikten. Vi äger ingen våg. Jag vill bara må bra, vara frisk och stark och jag känner att jag är nästan i mål. Blodtrycket har nämligen blivit bättre och jag har minskat medicinen. Målet är att helt bli av med den.

Bild på en rätt sliten mamma efter en lång dag. Blir två långa dagar till.


2 kommentarer:

Ellan sa...

På mitt jobb kör de den metoden några och de mår absolut inte dåligt av det i allafall, resultatet av det får vi se då de nydligen börjat. Duktiga du med både jobb och träning. Va rädd om dig. Engla har lekt med bilar hela dagen och elvin valde att se prinsessfilm;) kramis

Jenny sa...

Inte testat just det men har ju jättefina värden - men jag är sån där som alltid haft "inte hungrig-dagar" under hela mitt liv, då jag levt på fil och knäcke bara för att jag inte fått i mig mer. Så det kan absolut ligga något i teorin om "fastedagar". Högt blodtryck och sånt är ju inte helt bra att ha, brukar ju kunna bli värre när man blir äldre.
Hoppas ni har en fin vecka annars - och du hinner pusta ut lite. :-)