torsdag 20 augusti 2015

Foglossningsbälte

Jag har fått ett Foglossningsbälte från min gamla arbetsplats, ortopeden st Göran. Jag gick på studieledighet därifrån för cirka 8 år sedan och sen bytte jag jobb. Kändes märkligt att komma dit och så litet jämfört med Huddinge sjukhus. Men det finns många fina kollegor kvar där och nu ska jag få hjälp av en ryggspecialist. 31/8 blir det mr och sen läkartid efter det. Känns bra att få hjälp från dem som jag vet är kunniga i sitt område.

Jag mår bäst när jag tar det lugnt. Då gör det inte ont. Kan även röra mig relativt obehindrat men direkt om jag gör fel rörelser har jag sen ont hela dagen. Som igår hos sjukgymnasten så gjorde inte övningarna så ont men aj vad ont det gjorde sen hela dagen. Det här börjar tära på mig. Jag vill kunna vara mer aktiv, träna, leka med barnen osv. Har även dåligt samvete för att jag inte kan jobba. Men det skulle inte alls gå i dagsläget. I september börjar jag på mitt nya jobb som ställföreträdande chefsjuksköterska och har då endast administrativt arbete. Det kommer jag att kunna göra för då behöver jag inte göra konstiga hastiga rörelser eller belasta kroppen i felställningar.

Idag när vi hämtade barnen på förskolan åkte vi till stranden för att bada lite. Eller alla andra badade medan jag tittade på ;)

Inga kommentarer: