fredag 24 september 2010

Boar

Jag gör inte så mycket annat just nu än boar. Hahah men det känns nödvändigt, vi går igenom allt och slänger bort allt onödigt. Det går långsamt men man orkar inte göra allt på en gång. Lite måste man få njuta också. Så hittills har vi lagat mat och fryst in. Bakat och fryst in. Städat hela köket och sorterat i frysen. Har till och med satt lappar så att vi ska hitta bättre i frysen. Städat garderober och källaren. Tvättat allt. Idag tvättade jag alla sminkborstar. Borde göra det oftare än vad man gör. Sen har vi badrummet och sovrummen kvar.
Bilden är googlad.

Har också hunnit fika med mamma och hon har gjort en av mina favorit efterrätter. Bärgröt som är gjort på mannagryn och lingon men vi gjorde den på hallon. Nu ska vi äta middag och sen fredagsmysa med maken. Kanske basta lite.

2 kommentarer:

floosan sa...

Det är mysigt att bara gå runt och greja och boa sig, samla energi för den kommer behövas sen =)

Vi2blir3.se - Malin sa...

Hahaha du är verkligen inte den enda som boar, jag har gjort en lååååång låååång lista på allt som behövs göras och den ska avverkas meddetsamma! Inget som mannen tycker om så där jättemycket eftersom hemmet för tillfället ser kaosartat ut mer eller mindre!