fredag 22 oktober 2010

Öl till frukost? Det sägs att öl sätter igång mjölkproduktionen. Vi har en liten tungsugare som inte har tålamod att suga när det inte kommer så mycket. Vilket såklart leder till att mjölken inte rinner till. Öl var det flera som sa ska vara bra. Jag som inte ens gillar det men vad gör man inte för den personen man älskar mest i hela världen? Så nu sitter jag i soffan med en öl i ena handen och bröstpumpen i andra. Skål!

5 kommentarer:

Becca-Mamma till Ellen sa...

Ja öl-tipset fick jag också. Det ska tydligen se till att det rinner till ordentligt :) Hoppas det går så att ni får kläm på amningen. Tycker fortfarande det är en gåta emellanåt. Kram på er

Caroline sa...

Jag hade också svårt att komma igång med amningen. Isabelle sög som en igel hela tiden men det kom ändå inget beroende på en hel del olika saker som tex att jag hade en infektion och feber under förlossningen. Vill du diskutera mer, hör av dig. Lycka till, stressa inte och gallskriker hon av hunger - ge mjölkersättning ur drickskål sålänge!

Karin sa...

Lättöl.. ;)

eller:
Amningsterecept

1tsk fänkålsfrön

1tsk anisfrön

1 tsk kumminfrön

21/2 dl vatten

Koka upp blandningen i vattnet och låt sjuda 10-15 minuter. Drick 5-6 koppar av teet varje dag.

Madde sa...

har du provat amningsnapp? Jag brukar varva med det och de rinner till mkt fortare och samlas i den så pass mkt att Hugo inte hinner svälja utan hälften hamnar utanför så verkar effektivt på mig iaf :P Kramis

Vi2blir3.se - Malin sa...

Men åh... jag är ju till och med avundsjuk på dig nu.. åhhh en öl! Eller ett glasvin, inte för att jag vet om just vin är så bra för amningen men ändå ;)