söndag 23 oktober 2011

Älskling är ett år! :)

Lovisa fyllde ett år i onsdags. Så svårt att greppa att vår lilla bebis inte är en bebis längre utan en liten tjej. Hon gör så mycket saker som små tjejer gör. Nästan allt förutom att gå. Krypa går ju så mycket snabbare så varför skall man lägga energi på att lära sig att gå för? Lovisa säger flera ord men mest när hon själv vill. Men vissa ord kommer mer frekvent och vid rätta tillfällen. Så som hej, namnam, och kakka (bajs). Hon är ett matvrak, vår lilla tjej. Äter gärna mycket och ofta. Jag får inte ha något för mig själv för då skall hon ha det. Hon är en liten pajas som söker kontakt med alla. Hon spexar och får folk att skratta och hon är själv på gott humör för det mesta. Hon älskar att göra upptäktsfärder runt i lägenheten eller vart vi än är. Mellan varven kommer hon till oss och tankar kärlek. Hon pussas gärna mycket och med öppen mun. Kramas vill hon göra ofta. Vi kan sitta länge i soffan och gosa. Eller ligga i sängen hela familjen och gosa. Hon är inte rädd för något utan tar för sig. Kanske lite väl mycket kan man tycka när hon nu börjar försöka att klättra upp i bokhyllan... ;)

I onsdags firade vi vår lilla tjej. Vissa av vår släkt kom över för att äta lite tårta. Först fick hon presenter som uppskattades av prinsessan. Sen sjöng vi för henne innan vi smaskade i oss tårtan. Lovisa tyckte det var helfestligt att alla stod upp och sjöng för henne. Och tårta fick hon också smaka och älskade det. Hon smaskade högljut och allt var sedan härligt kladdigt ;)

Lovisa hittade sin present redan dagen före så vi gav den till henne. En kassaparat som var väldigt uppskattad. Bry er inte om röran ;)









8 kommentarer:

Stina sa...

Fina 1åringen. Elise har också tyckt att krypa är bättre men nu har det lossnat. Kram

Anna-Mamma till Kevin sa...

Grattis till Lovisa!! :) Här har det också kalasats för vår 1 åring! Galet va tiden går fort, dom kom ju nyss till oss? :)

Kevin tycker också att det här med att lära sig gå är onödigt. Krypa är ju så smidigt liksom. :)

Hoppas hela lilla familjen mår bra! KRAM

Linn sa...

Stort grattis till lillan i efterskott! Hon är ju bara för söt!!!! KRAM!

teddy sa...

Men titta- lilla tjejen har blivit stor. Grattis grattis!!! Ett år!
Tänka sig vilken upplevelse. Ett helt år. Det är inte så länge men för oss känns det som att de små alltid varit hos oss :)

Så glad och stolt hon ser ut i sin stol när ni hurrar för henne.
Lilla gumman då.
Jag får inte heller äta något ifred. Inte ens när jag smaskar på hennes smaklösa majskrokar får jag göra det utan att hon får smaka på det jag har i handen :)

Ha en fin dag nu och krama den fina tjejen.
kram kram

donken sa...

grattis i efterskott lovisa! :D

psst, kassa apparat ska barnen få i julklapp här. hihihi.. :P

Emelie sa...

Som hon växer lillsnörpan! Grattis i efterskott :)

Mira sa...

Åh, en massa grattiskramar i efterskott till finaste tjejen!!♥

Annapanna sa...

Grattis till lillen, duktig hon är som kan äta själv :)