tisdag 11 oktober 2011

Vi har köpt hus

Vi har köpt hus för ett tag sedan och nu har vi besiktigat den och allt verkar se bra ut. Huset är byggt 1981 och allt det jobbigaste är renoverat. Men lite egen touch får vi sätta. Det skall bara bli kul och vi har ingen bråttom. Finns ett finskt ordspråk: Hiljaa hyvää tekee. Betyder något i stil med att tyst/lugnt gör bra. Och så är det ju, man behöver inte skynda sig utan man gör allt i lugn och ro. Inflyttningsdatumet är inte helt bestämt ännu. Beror på när vi får vårt sålt och när säljarna har hittat något nytt ställe att bo på. Men senast i slutet av januari.

Lite lustigt egentligen. Först tänkte vi inte åka och titta på huset. Visst tyckte vi att det var fint men kanske inte riktigt det vi letade efter. Men sen när vi kom dit föll vi pladask. Och vi gillar det bara mer och mer hela tiden. Anders blev nog mest kär i huset vilket jag gillar.



5 kommentarer:

Linn sa...

Åh, vad roligt! Stort grattis till husköpet!
Kramar!

teddy sa...

hej hej du blivande två barnsmorsa :)
Stort grattis till husköpet. Sååå skoj och så fint huset verkar vara. Skönt att det jobbigaste inom renoveringen är över också.
Fin lägenhet ni har men nu är det slutet på en era och början på ett nytt kapitel.
Grattis ännu en gång.
kram kram från oss

Eini sa...

Fint hus och all lycka till försäljningen av lägenheten. Säg till om ni vill ha hjälp med flyttandet...vi kan ju ta Lovisa några timmar så hon har någon att leka med tex.
Puss o kram

Stina sa...

Grattis du fina. Underbart!!! Kram

Anna-Mamma till Kevin sa...

Men gud va kul!Grattis! :-)