lördag 19 maj 2012

Svar på en fråga

Både Karin och Jenny (skulle länka till er om jag kunde på mobilen) undrade om det är ovanligt med barn så tätt som vi har här i Finland. Nej skulle inte påstå det och egentligen är det faktiskt både i Sverige och Finland som vi får kommentarer angående att de är födda så tätt. Tror också folk reagerar på att vi reser med dem när de är så små. Sen verkar det inte vara lika stor babyboom här i Finland om man jämför med Sverige.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Knasigt är det hur som helst. Mina föräldrar flög runt med oss i Europa när vi var små, jag flög första gången när jag var tio månader... :-) När jag var 2 år fick jag vattkoppor i Bayern, osv. :-) Folk som tycker det är konstigt eller fäller dumma kommentarer borde nog tänka lite mer, tycker jag. :-) Att ha barnen tätt har ganska många fördelar, sammanhängande föräldraledighet, de kan använda samma vagn, barnstol osv, barnen kan leka med varandra... Enda nackdelen, som jag ser det, är att man kanske inte hinner njuta lika mycket av dem eftersom det är två som behöver uppmärksamhet hela tiden. :-)

Ellan sa...

Hjälp vad jag skäms...... Förlåt mig för att jag inte har kommenterat på länge. Har på ngt sätt lyckats få bort dig från min blogglista och jag har varit värlsdålig på att läsa andras bloggar....... Nu har jag läst igenom allt som jag missat av ertat liv och jag vet att ni har det bra. Duktiga du som kämpar på med amningen ich fixar det så bra med dina barn. Var rädd om dig, kram i massor!!!! Engla skickar en extra till Harry ( fint namn och det är en ära för honom att bära morfars namn).

stina sa...

Hej!
Första gången jag kikar in här :-) Hur tätt har ni mellan era? Kram Stina