torsdag 17 januari 2013

Torsdagen

Vi träffades några mammalediga grannar över en fika hos grannen idag. Det var väldigt mysigt och borde helt klart göras oftare. Vi bor alla bara ett stenkast ifrån varandra och ser varandras hus. Våra barn kommer om några år springa och knacka på hos varandra för jämnan.

Harry blir bara stadigare hela tiden och behöver inte hjälmen längre. Men att lära sig att man klämmer fingrarna i lådorna glömmer man gärna... Lovisa leker mer avancerade lekar hela tiden. Hon tar hand om sina bebisar hela tiden och ser till att de har det bra. Hon är också lite buffligare och puttar ibland bort Harry om han kommer för nära hennes leksaker. Men sen så tvättade hon hans hår när vi duschade. Hon gör precis samma procedur som jag gör. Tvätta håret, tillsätta balsam, tvätta ansiktet och tillsist olja in sig med bad olja. Sötnöten oljar in Harry också. Blir lätt för mig...

Vi drömmer mycket och planerar renovering. Det kommer inte att hända de närmaste åren men många planer har vi. Här ovan är en bild som har fallit oss i smaken.

Inga kommentarer: