onsdag 9 mars 2011

Dagen började med att Lovisa vaknade redan kl 6. Antar att hennes sömnrytm är lite knasig efter resan men det kommer att bli bra. Så skönt iaf att hon var lätt att natta borta. Vi gick sen till finska öppna förskolan och denna gång kom det fler mammor med deras barn. Så trevligt :) Efter det fick vi äntligen träffa Alexandra. Vi pluggade ihop förut och hon är en fläkt av positiv energi. Vi lunchade, fikade och promenerade hela dagen. Lovisa och Alexandra klickade på en gång och de fnittrade tillsammans hela tiden.


4 kommentarer:

Becca-Mamma till Ellen sa...

Haha, det är lite roligt att våra barn alltid lyckas med samma saker samtidigt :). Ellen vaknade dock klockan 4.30 inatt för mat och somnade tack och lov om till klockan 7.
Ni är ju så fina!! Vad skönt att det gick bra med Lovisa nu när ni var iväg. Hon är duktig :)
Stor kram på er sötisar!! Puss

jessica-Mamma till melwin sa...

Härligt att resan gick bra!!
förstår att hon vart lite kinkig då om hon både va övertrött och hade bajsat!! lilla tjejen...

Jisses va hon växer... man ser på henne att hon blir äldre i sitt sätt gentemot kameran... det är såå mysigt att följa deras utveckling!!!


Hoppas ni mår fint och att helgen som kommer bli lika bra som förra, fast på hemmaplan..

STOR KRAM

emmademma sa...

Hej!

Ja det blev snabba svängar med lgh, men det är ju så skönt att ha det gjort. Nu längtar jag bara tills stressen med att vår egen lgh ska bli såld ska gå över! Jag ser att ni hade en mysig visit i Finland. Vad skönt att flygresan gick så bra! Kramkram

emmademma sa...

Vad glad lillskruttan ser ut som att vara. Hoppas vi kan ses snart igen! Kram