måndag 26 mars 2012

Fortfarande högt tryck

Har sovit jätte dåligt i natt. Haft foglossning, toabesök och förvärkar. Sen vaknade Lovisa en gång i timmen ungefär. Trodde det berodde på att hon var van att sova med oss efter att vi kampade i vardagsrummet. Tog henne in till mig sen på morgonen och när vi vaknade kände jag att hon var varm. Visade sig att hon hade 38,7 i temp. Skruttan fick stanna hemma. Ska snart ringa spec mvc för trycket är fortfarande högt.

3 kommentarer:

Ellan sa...

Är det inte det ena så är det det andra.....drygt. Hoppas det bara är tillfälligt med feber för henne och att inga andra symtom kommer så det går fort över. Ditt bltr är ingen roliga historia, det är nog snart time att lilleman kommer ut.....Jobbig natt du har haft, det är mindre kul med sådana, min har varit bättre än de brukar, bara ett uppvaknande.....
Ha nu en toppendag och tack för komplimangerna om mina barn,de är syskonlika och en blandning av mor och far, kan inte säga annat än att jag är stolt över dem och glad/tacksam för att de är mina......
Kram och ta det så lugnt du kan

Linn sa...

Hoppas att blodtrycket sjunker och att lilltjejen kryar på sig! Kramar till er!

Mira sa...

Här är det oxå febrigt. Började igår eftermiddag. 39,7 hade hon inatt. Då fick jag nästan panik kan jag säga, hon har aldrig haft så hög feber. Men tur det funkar bra med alvedon.
Till råga på allt hände det nåt med min mage när jag böt blöja på henne inatt. Släppte en brakare och det hände visst ganska mycket mer, haha. Nån liten släng av magsjuka kanske. Kunde ju inte göra annat än att garva åt det ;-)

Kram vännen!